Femke Egas
Femke heeft sinds het najaar van 2007 een gevarieerde baan bij Versman. Niet alleen werkt ze in de kraam op de markten in Rotterdam en Den Haag, maar ook is ze één van de drijvende krachten achter ShakesPeer. ShakesPeer staat 's zomers op verschillende zondagsmarkten (Pure Markt, Sundaymarket) en op festivals en andere evenementen. Femke houdt erg van mooi, vers fruit en groente en weet met haar creativiteit de Shakespeer-kraam een prachtige, kunstzinnige, maar ook gastvrije uitstraling te geven. Ze is donderdags op het bedrijf in Roelofarendsveen om de markt van vrijdag voor te bereiden. Dan verwerkt ze ook 'binnenkomende handel': groente en fruit van bio-buren en vanuit het buitenland bijvoorbeeld. Dat keurt Versman zorgvuldig en natuurlijk moeten alle producten goed opgeslagen worden.
Verder loopt ze warm voor de bio-landbouw, voor buiten werken en voor contact met mensen: Versman en Femke passen goed bij elkaar!
Recept van Femke
|