Jeroen Abbenbroek
Jeroen verkoopt al sinds '97 biologisch geteelde groente op de markt. Hij nam in oktober 2003 het initiatief voor Versman , toen nog Mulder AGF genaamd. Met Ilse en Rick bouwde hij aan deze onderneming , onder andere door samen gebruik te maken van ieders talent en passie. Zijn eigen passie is lekker eten... " Lekker eten doe je met verse, biologische groente natuurlijk ! Als dat de basis is, is het Gewoon Goed. Het hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn om een lekker , gezond en eerlijk maaltje te koken."
Op ' zijn ' marktdagen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam stalt hij zijn groente zó mooi uit , dat klanten vanzelf zin krijgen om een heerlijk menu te bereiden. En weten ze nog even niet hoe ze dat precies gaan aanpakken , dan geeft Jeroen graag zijn lekkerste recepten prijs.
Hoewel het zwaartepunt van zijn werk ligt op de markten en het organiseren daarvan , is Jeroen - zeker in het voorjaar en de zomer - ook nog regelmatig aan het werk op de tuinderij. " Ik houd ervan om een krop sla vanaf het zaadje te zien opgroeien voor ik hem aan de klant overhandig. En het tuinwerk vormt een welkome afwisseling van alle administratieve rompslomp, die nu eenmaal aan de markten vastzit."
Recept van Jeroen
|