Mieke de Boer
Mieke werkte halverwege de jaren '90 twee jaar op de boerenmarkt in Den Haag en Leiden. Sindsdien bleef ze vaste klant in Den Haag, totdat Jeroen haar in het voorjaar van 2008 vroeg om in de kraam te komen werken. Later werkte ze ook in Amstelveen en nu in Rotterdam. Mieke werkt ook in de functie van schrijver van Versman. “ Ik was toe aan iets compleet anders, toen mijn baan (docent Nederlands in inburgeringstrajecten) op de tocht stond. En toen wilde Versman, behalve een extra kracht voor de markt, wel nieuwsbrieven en deze website... In dit bedrijf wordt gezocht naar ieders mogelijkheden en talenten en die krijgen waar mogelijk een kans, fantastisch!”
Mieke is van oorsprong diëtiste en is blij haar kennis over (biologische) voeding en respect voor de aarde nu op verschillende manieren uit te kunnen dragen. Het allerleukst vindt ze het om de kraam mooi op te bouwen, gebruik makend van de bijzondere vormen en kleuren van groente en fruit. En dat ze haar schrijftaken vaak thuis uit kan voeren, combineert prettig met het zorgen voor twee opgroeiende kinderen.
Recept van Mieke
|